maanantai 26. lokakuuta 2009

Me ollaan sankareita kaikki

... kun oikein silmin katsotaan/
me ollaan sankareita elämän/
ihan jokainen

- J. Karjalainen -


Näihin teksteihin tapaavat nuorten karaokepirskeet päättyä täällä Läyliäisissä. Yhteiseen loppulauluun, joka esitetään seisten kuin Maamme laulu ikään.

Taas kävin hakemassa virtaa itselleni seitsemäntoista nuoren ja parin äidin kanssa ties monennenko karaokehappeningin tiimoilta. Ensimmäisen kerran kisat pidettiin marraskuussa vuonna 2002. Järkkäsin bileet, tilat, tarjoilun, tuomarit ja, ja, ja... enkä päässyt itse mukaan. Lojuin letkuissa sen vietävän sappileikkauksen jäljiltä. Sittemmin niitä kekkereitä on pidetty sentään moneen kertaan.

Tälläkin kertaa päätuomareina toimivat entiset nuopparilaiset: kaksinkertainen karaokekuningatar Jonna ja historian ensimmäinen Kultakurkku, alimarsalkka Nieminen.

Viime aikoina on vahingossa käynyt niin että kevätkinkerit ovat osuneet kesäaikaan siirtymisen sunnuntaille ja syksyn sessiota edeltävänä yönä siirryttiin normaaliaikaan. Pennut olivat sen hoksanneet, joten seuraavat kisat ovat taas maaliskuun lopussa. Liskomummin syntymäpäivän tienoilla.Tämä sitten on Herra Deen ensiluuta.
Minähän lupasin keväällä, että opetan sen lentämään, vaikka osoittautuikin pojaksi.

(vink, vink. "herra dee" on linkki, jota napauttamalla oudommalle selviää, kenestä on kyse)

Luudan käyttöönottoon vaaditaan muutamia juttuja. Niitä en tietenkään kerro teille tässä. Kertokoon Dee itse ensilennon suoritettuaan.

Voikaa hyvin, kiittäkää Herraa tästäkin päivästä. Niin teen minäkin ja painun pehkuihin just nyt. Tai ainakin ihan kohta, oli kello mitä hyvänsä.


5 kommenttia:

 1. Kyllä Herra Deen nyt kelpaa. Niin hieno luuta, että pakosti oppii lentämään. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Liskosisko näistä elämän jatkuuvuudesta kertovista ihanista uutisista, niitä tarvitaan ja paljon tähän hetkeen. t. pikkasen apea otto-Kristiina

  VastaaPoista
 3. Voi tuota Deen luutaa :)))) <3 Sie se oot epeli keksimään.

  VastaaPoista
 4. Justiin pakkailin omia kamppeita; menen yöksi Deen luo "harjoittelemaan" vauvan hoitoa, hih! Kysyivät haluanko vierihoitohuoneeseen ja tietysti sanoin haluavani, vaikken siinä vaippojen vaihdossa nyt ehkä niin opastusta tarvitse. Mutta siis piti sanoa, että AIVAN hurmaava luuta:D Nyt voin viedä Deelle terveiset, että syytä olisi vakiinnuttaa sokerit, jotta pääsee lentolupakirjaa hankkimaan! *Halaus* ja taas vähän semmoista iloista nyyhkytystä! Olette te ihania! Vaan nyt kiiruusti Deen luo. Heips!

  VastaaPoista