torstai 2. heinäkuuta 2009

Irlanninkaljukoira ja muuta parveke-elämää




Me olemma Roosan kanssa olleet tänä ehtoona kovin reippaat.
Roosan kaukoystävä, Aku-vanhus lainasi Roosan toivomuksesta trimmerin ja vietimme ripeät puolitoista tuntia (sisälsi yhden tupakka- ja vesitauon) parvekkeella surrailen. Nyt Roosa on kylppärissä vesikipon kanssa kuivumassa. Kohta lähdemme iltapissalle, kunhan vielä vähän hämärtyy.

Sitä ennen on itsekin kuivuttava sen verran että saan karvat roskikseen ilman että ne tarttuvat hikiseen kehooni kuin liimattuna. En laita nyt kuvaa, koska Roosa siitä takuulla pahastuisi ja saattaisin itse saada syytteen eläinpornon levityksestä.

Odottelen Blondiamme tänne - liäisiin espoolaisvahvistuksella lauantaiksi. Toivottavasti suunnitelmamme toteutuvat.

Varhemmin illalla oli jo niin lämmintä että pahaa teki.


Onneksi partsi on itään päin ja ehtii hyvin jäähtyä iltaan mennessä. Silloin siellä on ihanaa istuksia.

McGyverin luvalla tämä kuva on täällä. Korvassa kihlakorvis, johon suuren päivämme koordinaatit on kaiverrettu... minulla on se valkokultainen sormus.

Kas tässä äitienpäiväpuuni. Jostain syystä se meille saavuttuaan suuttui silmittönästi ja pudotti kaikki kukintonsa ynnä juureen istutettujen miljoonakellojen kukinnot. Toinen kelloraasu jopa heitti henkensä, enkä voinut sille mitään. Sittemmin purin koko istutuksen, vaihdoin mullat, istutin uudelleen ja pim! Nyt rakennetaan kukkaa elämän riemussa.

Lopuksi eritoten Riepulle pohjoiseen kuva osasta yrttejäni. (kuvakulma etelään)



Vasemmalla McGyverin vauvat, kokolailla tuhtia chiliä. Seuraavaksi tyttöjen yrttiä, rohtosalviaa, toista satoa kasvaa, joka on ihan älyttömän monikäyttöistä. Sitten se kissankaluama ruohosipuli. Saviruukussa kasvaa basilikastakin jo toinen sato tänä kesänä, seuraavaksi edelleen basilikaa, erirotuista, sitten limeoreganoa ja paljon timjamia. Muut eivät mahtuneet tähän otokseen. Niistä sitten toiste.

Nyt pitää päästää Roosa kylppäristä ja siivota partsi.
sitten voinkin vielä istahtaa yövalkkarille hetkeksi.
Enkö voikin?

14 kommenttia:

  1. jassoo. sitä ehdittiin sitten tännekin.
    tervetuloa vaan, paheksuntani seuraa lähettäjää maailman tappiin asti.
    tämä on tulkittava peruuttamattomaksi kiroukseksi.

    rikosilmoutustahan tällaisesta on turha nykypäivänä tehdä.

    VastaaPoista
  2. pirliina ihmettelee ja3. heinäkuuta 2009 klo 12.57

    No voi äly! Tulin kiittämään, mutta joku muu? oli ehtinyt ensin :( voi voi.... Ei muuten sähkäripostisi ota vastaan viestejä! Olisin vielä kaivannut vastaustasi "mannalappuihin"? Mitähän toi anonyymi oikeesti kertoo teksteillään? Olen törmännyt niihin muuallakin?

    VastaaPoista
  3. siis oikeestihan nämä on ihan rehellistä spämmiä. vaikka sättisin perkeleen puhein, ei uppoa. viimeksi vastaava oli jostain taiwanilaisesta joulukaupasta mainos, tätä en edes tutkinut. joskus niihin on jemmattu ikäviä pöpöjä.

    mutta olkoon, en laita rosmovahvitusta, kun en itse pysty niitä tulkitsemaan.

    hmmm? olenko siis roska-automaatti?

    VastaaPoista
  4. No helvetin roskaaja, iski siis taas! Asialla sama kuin viimeksi, eikös ne olleet noita harakanvarpaita ennenkin? Mutta voi kun olisin utelias näkemään Roosan ajeltuna :) Mutta viettäkäähän blondin kanssa laatuaikaa, mie saatan joskus toisen kerran viilettää paikalle myös. Nyt on a) esikoinen tulossa mamman luo, b) auton pakoputkessa reikä, c) rahat loppu d) ehkä en ole saanut kutsuakaan :DD Naurakaa tuolle viimeiselle!

    VastaaPoista
  5. MM
    情趣用品

    提供上千種成人商品線上購物服務--專營情趣商品、男女自慰用品、性感睡衣、情趣用品批發、自慰套、SM商品、逼真情趣娃娃、跳蛋、按摩棒、同志用品、TENGA飛機杯..,可線上刷卡及貨到付款。 ... 收到的東西會有情趣用品的字樣嗎? 轉帳之後,如何通知這筆款項是我付的
    導航

    a片
    a片
    a片
    a片
    a片
    a片

    VastaaPoista
  6. Tuon ruohosipulin olisin voinut minäkin syödä, namskis. Nyt on täällä meillä ainakin hetkeksi helle ohi, ei kestä meikäläinen eikä koira eikä nuorimmainenkaan, huh. Kestänee tovin, ennenkuin sisätiloissa hieman viilenee. Olen itsekin suunnitellut, että voisin trimmata koiramme by my self, onnistuneekohan, toivon. Ei kun trimmeriä hankkimaan. Koeta kestää liskoseni t. pikkusiskosi Kristiina koettelemusten aamupäivän jälkeen helpottuneena :D

    VastaaPoista
  7. Mä oon mokannu TAAS!!! Olen yksin kotona ja lähdössä just Espooseen parantamaan maailmaa...Kysyin, että ilmoitanko ettei tulla, mutta en kuulemma vielä. Eli katsellaan saanko mokani korjattua jälleen kerran....???

    VastaaPoista
  8. Mukavaa kesää sinulle! Käväisin blogeissa ja mietin. Mökiltä tultu ja toiselle menossa. Järvivesi on ihaninta voidetta mihin olen törmännyt.

    VastaaPoista
  9. Minäkin juuri Kissille eilen juttelin samalla, kun turkkia harjasin, että pitäisikö leikata taas turkki neidiltä klaniksi, kun ei kerran näytä näyttelypituuteen enää kasvavan. Kuumakalle kun on, niin varsinkin nuot hellepäivät ovat olleet tosi tuskaisia Kissikälle. Se vain, että aurinko polttaa helposti ihon, jollei ole yhtään turkkia suojana, kun tuolta se aluskarvan suoja puuttuu kokonaan. Ihana keittiöpuutarha sinulla parvekkeella. Tulee ihan omat kerrostaloajat mieleen, kun me saatiin yrttien lisäksi salaatit, porkkanat, retiisit ja aina yksi tai kaksi ämpärillistä perunoitakin "omasta maasta". Heh! Oltiin parvekepuutarhureina tuottoisimpia kun mitä nyt, kun on lääniä vaikka toisille jakaa...

    VastaaPoista
  10. Kiitos kutsusta, liskonainen. Lueskelin tarkemmin ja mietin, Roosa taitaa olla koira. Minun sisarellani on Roona niminen koira tuossa seinän takana.

    Tiedän kyllä, että kanssani ollaan aina ylemmältä taholta Luojan lähettämänä. Hyvä että tiedät itsekin.Se olisi jokaiselle hyvä lohtu elämän varrella.

    Blogisi sivussa on oikein kaunis kuva enkelistä violetissa puvussa suurempien kultaisten siipien katveessa. Onko se oikea koriste-esine?

    VastaaPoista
  11. Käypä kaveri hakemassa minulta ystävätunnustus ja muutama saatesana :)(toiseksi uusin kirjoitus.)

    Täällä on jo kylmä...piti hakea villahousut jalkaan :D

    Minun kissa karkasi lomamatkalla ja nyt tuli kotiin, kehräsi jalkopäässä niin kovasti etten saanut unta (aamulla...nukkuvat yöt kuistilla)...minäkin taisin vähän kehrätä :DDD tuli takaisin vaikka alfauros oli laittanut koiran!!!!

    VastaaPoista
  12. Minäkin tahtoisin nähdä kuvan kaljukoirasta!

    Sitten ihmettelen että miks Stanstan kommenteista sun linkki vie ajatukseni.net-rekisteröintisivulle?!

    VastaaPoista
  13. ofelialle:
    ai? sepä hassua, täytyy tutkia asiaa ja tehdä sille jotain...

    VastaaPoista