perjantai 24. heinäkuuta 2009

Hiontavirhre ....eiku -virhe

Haluatteko kuulla lisää?

Hyvä, en minäkään tahtoisi, joten kerron.

Äsken tuli optikoltani tekstiviesti: "valitettavasti lasienne toimitus viivästyy valmistusprosessissa tapahtuneen virheen takia.uusi arvioitu toimituspäivä on 8.8.09"

Edellisen kerran sama viesti, joskin eri päivämäärillä tuli pari viikkoa sitten. Nyt jo soitin tiedustellakseni onko jotain kummallista tekeillä. On. Ne vietävän okuläärit on sen verran erikoiset ja mutkikkaat hioa että ei ole tosikaan. Että on tuuria ihmisellä. Kaksi kertaa sama peräkkäin. Olisivat laittaneet suorilta japaniin, eihän ranskalaiset näköjään mitään osaa. Onneksi italialaiset eivät hio erikoislinssejä. Kai?

Miettikää. Yli kaksi kuukautta että tämä saa näkimet päähänsä. Optikkokin älähti että "voi ei" ja minä vahvistin "voi kyllä".

prkl.vtt.stn.jmlt. hlvtt.
Olikohan niitä vielä muita?

Kiitos kaikille yhteyttä ottaneille. Tekstiviestit ovat itkettäneet, mutta ilahduttaneet ja lämmittäneet. Niin monta kainaloa käpertyä, niin monta olkapäätä itkeä. Muutenkin tekstiviesti on nyt turvallisempi. On vaikea puhua. Ehkä joskus myös kertoa ja pyytää apua. Nyt en pysty kuin kiittämään.

McGyver on murtunut ja mykkä. Onneksi tälle viikonlopulle on yksi koiran trimmaus ja kaksi lehtihaastattelua. Työnteko on aina ollut minulle terapiaa. Jopa nyt.

7 kommenttia:

 1. Pahus! Niiden lasien kanssa ja kaikki muukin. Pahus! Pahus! Pahus!!!
  *voimahaleja tuhat ja sata* Oot Rakas!!!

  VastaaPoista
 2. Voi itku!!! =( Nyt vaan toivotaan että aika menee nopeasti ja äkkiä on 8.8. Ja että silloin todellakin jo SAAT ne okulaarit.

  VastaaPoista
 3. No voi hlvtti! Odottavan aika on pitkä, etenkin tuollaisessa tilanteessa. Kaksi viikkoa. Yritä jaksaa!!!

  VastaaPoista
 4. Mitä sitten onkaan tapahtunut, tiedät, että Sinua ajatellaan!

  VastaaPoista
 5. No, voi hitsi! Että sitten klasienkin kanssa saa "tapella". Luin tuon edellisenkin postauksen nyt vasta ja hurjasti toivottelen teille voimia! Toivotaan, että kaikki tästä paremmaksi muuttuu!

  VastaaPoista
 6. No huhhuh.......koettakaa kestää. t. Kristiina

  VastaaPoista