torstai 9. toukokuuta 2024

Aika entinen ei koskaan palaa

 Enhän mä ees täyttä vuotta saanut olluksi poissa.

Sen verran pitkään kuitenkin että on haalittava lukijat takas luolaani.


Nyt on vaan silleen että vaikka mun oma terveydentilani senkun kehnostuu, pää vilisee asioita jotka pitää päästä purkamaan. Niin henkilökohtaisia kuin yhteiskunnallisiakin. Ennen sairastumista olin hyvinkin aktiivinen yhteiskunnallisesti ja vielä sen jälkeenkin onnistuin työntämään nokkani korjausta vaativiin keisseihin. 

Nyt on meneillään sellai käsien päällä istumisen aika. Ens viikolla on ekat kontrollit helmikuisen sädetyksen jälkeen. Nähdään miten lapsensurma on onnistunut, vai onko.

Joo. Keuhkosyövän lykkäsi Luoja vielä seurakseni kun oli vähän jäänyt tilaa. En sen myötä oikeestaan jaksanut edes kulmakarvaa kohottaa, otin vaan nöyrästi vastaan. Se mörkö löytyi vähän niinku vahingossa. Muistat varmaan ne mun varaosaleikkausseikkailuni ja korjausleikkauset ynnä niitten korjaukset ja silleen. Koittipa lähes vuoden odottelun jälkeen aika kuvannuksiin ja  gastrokirralle, jotta kiristetään verkkoja ja koitetaan muutenkin pitää mun sisäelimistöni lähempänä mua.

No, jo näytön kuvista huomasin että ei nyt taida ihan äkkiä ne leikkaukset olla tuloillaan kun oli möttejä keuhkon kohdalla. Pienehköjä, mutta kyllä mä se bongasin.

Onnellista tässä ole se että a) se pienokainen löytyi kovin varhaisessa vaiheessa ja b) tarkempi geenitutkimus kertoi että geenivirhehän siellä. Siis uus. Se verisyöpähän on myös geenivirhepohjainen. Aikanaan sit helmikuussa kolme tuuttausta (läärin mukaan) noin satakertaisella annostuksella. Kohta sit tosiaan saadaan kuulla kuin meidän murhanhimoiset suunnitelmat onnistuvat.

Mutta pääpointti nyt kuitenkin on tässä. Tuli ikävä Liskolandiaa ja suakin. Tuonnempana käydään sit itse asiaan ja juurisyihin. Ennakkoon sisältövaroitus tulevista: paljon protestia nykyhallituksen toimia kohtaan. Järjetöntä ja tuhoisan kallista pikaleikkauspolitiikkaa kohtaan vailla minkäänlaista vaikuttavuusarviointia s
aati pitkän ajan suunnitelmaa.

Tervetuloa takas luolaani.

Kuvakevennyksenä uuden manuaalin tarkastus by Nelly.

3 kommenttia:

 1. Välkommen tillbaka! ♥
  Vieläkö Hanni kampeaisi aloittamaan uuden blogin, niin... Helatorstaita!

  VastaaPoista
 2. Alkoi olla jo ikävä tänne ja aiheitakin facen ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 3. Hei! Olet palannut kirjoittelemaan tännekin. Mahdollisimman mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista