tiistai 13. elokuuta 2013

Velhonkeittiö's gonna be back

Juu niin se vaan menee.

Koska maailma ja kohtalo heittivät Liskolandian fyysisesti Satakuntaan, tarkemmin Kankaanpäähän ja täsmällisesti ottaen Vihteljärven kylään, on Liskiksenkin aika avata, tai oikeammin palata urilleen. Ei lopultakaan uusille urille, vaan vanhoille, paikoin uusia latuja avaaville urille.

Tämä Velhon Ke(i)ttiö kategoriana on jatkanut edesmenneen pitopalveluni nimeä. Tilanne nykyään edellyttää että otan toiminimeni uudelleen naftaliinista käyttöön. Tokikaan en enää pitopalvelutoimintaa jatka, siihen en fyysisesti saati teknisesti enää kykene, mutta viestintä, kivet, erittäinkin terapiakivet, yrtit ja yhteyteni ovat täällä Vihteljärvellä odotettuja "uutuuksia".

Vaikka Liskolandia on vasta reilun viikon majaillut uudessa kylässä on tulevia asiakkaita ilmoittautunut ja VelhonKeittiön avaamista odotetaan näemmä innokkaasti.

Alkuperäinen suunnitelmani oli että aloitan varsinaisen liiketoiminnan vasta ensi vuoden puolella, sillä tekeillä on melkoisen iso kirjaprojekti jonka toimittamiseen ja kirjoitusosioon halusin varata aikaa ja rauhaa, siis rauhallista aikaa.

Vaan se ei kyllä nyt tule onnistumaan. VelhonKeittiö joutuu avaamaan ovensa ja leyhäyttämään taikajuomapatojensa tuoksut ilmoille jo paljon varhemmin. Luulen että jo syyskuun aikana, vaikka ensimmäinen myönnytykseni olikin joulumyynti vasta marraskuun alkupuolella.

Olen siis rämpinyt metsissä hakemassa tarpeita, tilannut kiviä, tyrnituotteita sun  muuta "eksoottista" tarvetta vastatakseni ennakkokysyntään.

Antaas kattoo kuinka tämä hanke etenee, mutta toivottavasti sain tyydytettyä uteliaisuuttanne edes vähän.

Trust me, I'll be back, tälleen tapasi myös suosikkini Arnold sanoa useammassakin elokuvassaan.

Olkaa siis ihmisiksi, rakastakaa lähimmäistänne kuin itseänne ja silleen. Minäkin teitä kovasti rakastan.

4 kommenttia:

 1. Vai sellaisia suunnitelmia!! Aika mielenkiintoista! On sinussa kyllä virtaa! Toivottovasti pääsemme silloin tällöin kurkistelemaan sinne kyökin puolelle? Toivottelen kaikkea hyvää uudelle yritykselle!

  VastaaPoista
 2. Rohkea olet, onnea uudelle taipaleelle!

  HannaHoo

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa, kiinnostaa, kiinnostaa!!!! Kerro lisää!!!

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka jännää. Jään odottelemaan jatkoa. Onnea vanhoille-uusille urille :)

  VastaaPoista