tiistai 7. kesäkuuta 2011

Linnoituksia luonnonilmiöitä vastaanTäällä on melkoisen lämmintä. Testbedin väittämän mukaan helleraja ylittyi jo aikoja sitten. Väittää että Lopella on Hevosojan mittauspisteen antureissa jo 29.2 astetta tätä maamme virallista asteikkoa noudattaen. (klo 15) En tohdi mennä tutkimaan omaa lämpömittaria.

Pointti ei ole kuitenkaan siinä.

Vaan siinä että meillä on kerrankin rauhallisia eläimiä. Ne lojuvat kuka missäkin uuvahtaneina. Jaahans. Taas tökkii kuvan lataus. Tarkoitin näyttää niitä leveällään työhuoneen sohvalla.

Ja näyttää vahvasti siltä että kuvat pihastani ja varsinkin uudesta verkko-ovestakin jäävät odottelemaan parempia aikoja.

Eipäs jääneetkään. Tässä näkymä keskeneräiseen pihaani, mutta suunta alkaa varmasti olla näkösällä. Tuohon toiseenkin laitaan tulee kyllästetty lauta joka pitää soratien ja mullan erillään. Minun on rollaattoreineni mukavampi siitä kulkea, kun mäkeä vähän loivennetaan.
Ja tässä varsinainen taidonnäyte. Verkko-ovi joka pitää kotilemmikit kilmikonnaa myöten sisällä ja ulkoelukat ulkona, hytysiä myöten. Tästä olen kovin iloinen sillä nyt ovea voi näin helteillä pivää avoinna vaikka yötäpäivää. McGyver sen rakensi irroitettavana mallina varsinaisten ovien väliin. AaaaH!

Mutta se kissakuva ei nyt suostu tänne latautumaan. Lojukoot keskenään sonhvallaan. Nautitaan me muut kesästä.

4 kommenttia:

 1. Täälläkin on vaihteeksi rauhallisia eläimiä, eikä valitettavasti yhtään MCGyveria. Verkko-ovi näyttää näppärältä ja piha lupaavalta. Vaan, kyllä nyt on IHAN liian kuuma. Huh.

  VastaaPoista
 2. Täällä taas ei yhtään rauhallista eläintä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää Leevin johdolla. Ampparijahti on suosittu kesähuvi, varsinkin, kun siihen saa mukaan hysteerisen naisihmisen, joka yrittää saada sen ampparin ekana, ettei vaan pistä Leeviä.

  Toinen suosittu huvi on ruoan varastelu, eilen herra pisteli menemään neljänneskakun verran prinsessatortun marsipaanipäällystettä. Siis sitä vihreää.

  Lemmikittömän ystäväni sanoin: onko kaikki elikot tuollaisia, vai tuleeko niistä teillä vaan tommosia?

  Prinsessatorttu oli tietysti eilisen Roopen päivän kunniaksi.

  Ihan uuvuttavaa lueskella tuota teidän touhua, mä vaan raahaudun aamulenkille, töihin, kotiin, iltapäivälenkille, kauppaan, ruoanlaittoon, pyykinpesuun ja tiskaamiseen. Ja iltalenkille.

  Verkko-ovi on hieno! Jos meillä vois sen luhdin verkottaa, laittaa tuollaisen oven siihen "ulko-oveksi". Hmm.

  HannaHoo

  VastaaPoista
 3. Hieno verkko-ovi - kätevä helteellä ja eläimille turvallinen! :) Ja viihtyisän näköinen piha! :)

  VastaaPoista
 4. Ovesta tulee mieleen mummolan ikkunat, joihin kesällä asennettiin öiksi karmit verkkoineen. Niitä kaipaisin täälläkin koko kesän!

  VastaaPoista