torstai 23. kesäkuuta 2011

Juhannuksen odotuksessa

Miten tämä aika on taas tälleen karannut käsistä? Ja mitä ihmettä olen tänä aikana tehnyt?

Luullakaseni olen tehnyt aika paljon töitä. Rapsutellut rikkaruohojen juuria ja nakellut niitä piskuisesta puutarhastani toisaalle. Olen kuivattanut ensimmäisen yrttisadon ja siis tehnyt muutamille yrteille lisätilaa uudelle sadolle. Ensimmäinen tyttökesäkurpitsa kukkii ja pullistelee lupaavasti. Tomaatin viheriät pollukat kasvavat mukavasti ja varmaankin aika pian saamme nauttia ensimmäisistä punaposkista salaatissa.

Minun oli meininkin juuri juhannuksen kunniaksi kuvata kokolailla valmis pihani, mutta nyt se ei ole järkevää. McGyver on kiskonut kaikki purkit ja sammiot turvaan parvekkeen betonikaideiden sisäpuolelle. Niitä on myös sisätiloissa pöydillä ja nurkissa. Kun se myrsky on tulossa.

Tämän päivän ohjelmaan kuuluu juhannusvalmisteluita. Meille tulee taas RAKKAITA juhannusvieraita! Rakkaille on hankittu sohva työhuoneeseeni, sohvaan passaavat petivaatteet ja kohta kipaisen (hehheh!) apteekissa täydentämässä antihistamiinivarastoni ja muutaman muuan pillerilevyn, ihan vaan henkeni pitimiksi. Ja tietenkin Tupon hengen pitimiksi. Mies kun tunnustautui kissa-allergikoksi, on siis varauduttava kaikkeen, jotta viikonlopustamme tulisi oikeasti nautittava ja turvallinen.

Kai nyt kaikille tuli selväksi että täällä odotetaan malttamattomana huomista aamua, jolloin Stansta ja Tuppo lunastetaan linja-autosta maalaisrientoihin.

Nytpä toivotan lukijoilleni iloista ja turvalista Juhannusta, pitäkää huolta toisistanne.

6 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta! :) Täytyy minunkin tarkastaa pationi ettei sieltä lähde mitään tuulen mukana lentoon.

  VastaaPoista
 2. Oikein iloista juhannusta sinne Suomen suveen!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää juhannusta! Ja oikein nautinnollisia hetkiä rakkaiden vieraiden kanssa!

  VastaaPoista
 4. Aamut ovat aina mielenkiintoisia, silloin päivät ovat käyttämättömiä ja aika kiiltäviäkin viälä :)

  VastaaPoista
 5. Huomenna tavataan!!!
  Toivottavasti tuo myräkkä laantuu aamuksi sillä menemme vasta silloin mun kautta. Hammas vihloi taas hetki sitten, mutta (kop kop) ainakin hetkeksi hellitti. Jalka on parempi kuin herätessä, kylki EI. Voi kun saisi muutaman terveen päivän!!! Tuun sun parannettavaksi?

  VastaaPoista
 6. Juhannuspäivitystä odotellaan, eritoten kuvia...

  HannaHoo

  VastaaPoista