perjantai 9. heinäkuuta 2010

Vähän uuttaKäytiin McGyverin kanssa tässä taannoin vähän kylillä. Tiedättehän, apteekissa, tissiliivikaupassa, kukkakaupassa, kirpputorilla ja, ja...


Tältä näyttää kun istun omalla paikallani uudella parvekkeella.


Tältä näyttää kun parveketta katselee takapihan puolelta.
Roosa ihmettelee mitä mami taaaaas touhuaa.

Yrttitarhani.


Tämä on kesäistutus.
Mielestäni aika kaunis.Roosa ei ihan aina arvosta kameran kanssa heilumista.
Nyt sain armon toimia hovikuvaajana.

Tämä puolestaan on kiinan-jotain.
Ei siis -ruusu.
Mielestäni
Minzillä on ainakin joskus ollut samanlainen.


Eikähän sitten tähän hätään muuta kuin että aamusella heräsin sydäntä särkevään parkuun. Karkulaiskersantti Karoliina oli kuin olikin selvittänyt tiensä lihalaatikosta suureen maailmaan ja tutisi keskellä makuuhuoneen lattiaa. Saisivat vielä viikon viihtyä siellä bodoaarissaan.

6 kommenttia:

 1. Viihtyisä patio, varmasti ihana paikka viettää kesää! :)

  VastaaPoista
 2. Sinulla on viihtyisä partsi, hienoa että saa jalat suoraan maahan kosketukseen.
  Kaipasin sitä maadoitusta kerrostalossa asuessani, mutta nyt on asiat kunnossa.

  VastaaPoista
 3. Mukavasti se ennestäänkin kiva pihanne alkaa kaunistautua! Voi Roosa, rapsutuksia x 100!!! Näen sieluni silmillä Kersantin siellä keskellä lattiaa tutisemassa, oi voi...
  Lauantaita! ♥

  VastaaPoista
 4. Oi, miten on kaunista patiolla! Silmäniloa ja naposteltavaakin. Tarkoitit varmaan tuota kiinankelloa, mikä mulla on, ettei ole kiinanruusu? Mielestäni vain minun kasvissani on paljon suipommat lehdet ja lisäksi ne eivät ole yksiväriset vaan vähän kirjavat - valossa muuttuvat punaisemmiksi. Kukkanuput ovat pitkiä ja soikeita, ei pulleita, niinkuin kiinanruusun ja kukka yhdenkertainen, ei kerrottu. Mutta voihan se olla, että nuo pienet kasvit vielä ovat niin samankaltaisia kaikki, että vasta isompina erot vahvistuvat. Kaunis, joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 5. Just hyvin tilaa istutuksille, muttei liikaa työtä, eikös vain? Tulin kysymään, että jos saadaankin porukka kokoon edellisenä tai seuraavana viikonloppuna, kuin mikä oli mun alkuperäinen ehdotus, pääsisitkö sitten? Sua talvitaan mukaan!

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä Hannin kanssa, et ainakin mä haluan sut mukaan!!!!!!!!

  VastaaPoista