tiistai 27. heinäkuuta 2010

Tiistain tietämissä

Huomenna nuo hirvittävät murkut täyttävät kuusi viikkoa. Enää seitsemän viikkoa tätä autuutta jäljellä. Tänään on taas madotusehtoo. Uskotteko, että siitä tulee taas hauskaa!

Meillä siis syödään oikeaa kissanruokaa, väliin vauvojen kupista, välin emon annosta verottaen. Maitoa ei juoda enää kuin tissistä, muuten maistuu puhdas vesi, niin kuin isoille kissoille ainakin.

Roosa-polo on ihan tuskissaan vauvojen kanssa. Mieli vetää vauvalaan, mutta on ne riiviöt kuitenkin sitten vähän pelottava. Kiskovat kinttukarvoista ja kiipeilevät pitkin selkää. Pakkohan sitä on koiran puolustautua. Ainakin vähän.

Onneksi kesä loppuu pian.
Loppi on tuupattu niin turvoksiin kesätapahtumia että väsynyt senttaripoloinen on ihan uuvuksissa. Vielä olisi vähän Lopen kesäviikkoa ja koulun alkua ja Pizzaa ja Poppia ja yksi kompostointi-ilta. Sellainen tietoiskutapahtuma, joita jo kaksi on järjestetty ja ylihuomenna olisi sitten se kolmas.

Mutta huomennapa Liskonainen lähtee matkalle. Oikein Pilpalaan asti. Tai oikeammin vissiin Tevännölle. Vuosikymmenten aikainen ystäväni otti tänään yhteyttä ja sain kutsun mökille. Siis heidän mökilleen. Tehtiin vaihtarit. Marja-Liisa tuli oppiin komposti-iltaan ja minä siis Roosan kanssa huomenna sinne mökille. Meille tulee taatusti kiva päivä. Olemmehan Marja-Liisan ja miehensä Aarnen kanssa tunteneet toisemme iät ja ajat, seikkailleet Lähi-Idässä ja vaikka mitä.

Vaan nytpä luulen meneväni suihkun kautta pötkölleen. Sen verran on McGyverin tekemä haukisoppa ehtinyt vajeta massussa.

Hähäää, ettepä selvinneet tästäkään postauksesta ilman kissankuvia:Sanomattakin lienee selvää että tuon traakkipuun juurella kasvaneista rönsyliljoista oli juurikaan ole lapsille kerrottavaksi. Onneksi ovat uusiutuva luonnonvara.

Kostoksi sentään pöllin tänään pari liisankukan oksaa ja yhden pätkän yön kuningatarta. Mutta niistä ei saa puhua kellekään. Shhh.

7 kommenttia:

 1. Musta pantteri ja minijellona viidakossa :)

  VastaaPoista
 2. Vekkulit kissasisarukset! Alimmassa kuvassa Leevi taitaa kutittaa siskoa leuan alta. :D Voimia helteeseen, eiköhän sää kohta viilene (toivottavasti)!

  VastaaPoista
 3. Terkkujaaaa ja halauksiaaa!
  (arvaat varmaan miksi roskanestosana pisti hymyilemään: jospent...hah hah..)

  VastaaPoista
 4. Voi hyvänen aika, mitä suloisuuksia täällä on. Musta-valkoinen söpöläinen näyttää hieman meidän Tiuhtilta ja minijellona on kuin Tikru. Kerrassaan ihanat otukset!

  Pistänpä osoitteen muistiin ja tulen kurkkimaan toistekin!

  VastaaPoista
 5. Voi Roosaa, eihän se taida mukavalta tuntua kun käytetään kiipeilytelineenä, varsinkin kun kiipeilyyn taitaa tarvita niitä teräviä neuloja :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten he osaavat olla suloisia! Voisi viettää tuntikausia vieressä katselemassa ja nauttimassa. Roosalle kärsivällisyyttä.

  VastaaPoista