keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Hyvin saanut kissa ja kalju koira...


Mitäpä tässä kiireen keskellä kummempia.

Pahvilaatikkosisustuksessa eletään, kylälehti on teon alla, nokka turvoksissa, keuhkot paskana, silmät täynnä siittiöitä (lähinnä lepän ja pähkinän, mutta kyllä se koivukin kohtaa kerkiää), vappu tulee ja kissat kiimassa.

Tai, onhan Onerva jo saanut. Tänäänkin kellisteli pihalla peräti kolmen sulhon ihastellessa naiskauneutta. Tytti on vielä hommissa, sitä ei ole näkynyt sitten eilisaamun. En tiennytkään että huima voi tarttua kissasta toiseen, mutta niin vaan taisi käydä. Jonkin aikaa jaksettiin kuunnella rakkaudenlauluja, sitten toinen yöpyi saunassa ja toinen vaatehuoneessa, missä hiekkalaatikkokin on. Eilisaamuna McGyver sitten paiskasi pihalle molemmat. Tulkoon pentuja prkl, ei tuota kukaan jaksa kuunnella!

Tämä kuva on omistettu Hannille.Koira on puolikalju. Tai neljännes-. McGyver Roosaa tässä jokunen päivä kalttasi sen verran että selkänahka saa ilmaa ja pääsee parantumaan talven myötä tulleesta köhnästä ynnä finneistä sekä hilseestä. Taitaa olla minun hommiani jatkaa siitä kunhan tulee sopiva aika.

Ei kehtaa tyttö näyttää naamaansa.

McGyver tuli miehen ikään.

Se asia on toisaalta jo käsitelty loppuun, mutta Blondi vielä varmuudeksi laittoi paketin, jonka sisältö on tässä:
Syntymäpäiväonnea!

Kun tässä on taas muutto jonnekin parin viikon kuluttua, tulee tarpeen luopua joistakin joutavista kamoista. Niin kuin nyt näistä leffoista. Ne on kyllä jossain tuolla Huuto.netissäkin tarjolla, mutta jos kiinnostusta kuvan perusteella syntyy, sopii ottaa yhteyttä ja tehdä tarjousta.

Jaahans, nämä ovatkin nurinpäin tässä,
mutta käypä vaikka kyljellesi, saatat saada paremmin selkoa.


Yhtään leskenlehteä on ele vielä nähnyt, ei se silti tarkoita sitä etteikö niitä jo olisi luonnossa.

Heippa sitten, lähden tästä ruotimaan kunnan uutta rakennusjärjestystä ympäristö- ja rakennuslautakunnan kokoukseen.

8 kommenttia:

 1. Kiitos kuvasta :) Voisin ottaa koko kissankin mielellään, nää omat alkaa olla toinen jalka haudassa. Oletteko harkinneet leikkuuttaa neidit? Rauhoittaa kummasti sekä neitejä että ympäristön kolleja. Ja Roosa parka :DD Anteeksi, en voi olla hieman salaa hihittämättä.. Niin ja hianot tossut! Oikein äijätossut!

  VastaaPoista
 2. P.S. Näin toissapäivänä leskenlehtiä. On niitä. Ainakin kuusi.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tossuista taisi tulla sopivat. :)

  VastaaPoista
 4. Ai niin ei kai haittaa, että laitoin toisen Simo Salmisen kiertoon ja Hannille? Tiedoitin kyllä, että ne tulivat sinulta.

  VastaaPoista
 5. Kovin on keväiset tunnelmat siellä teilläkin.
  Tuo postauksesi otsikko on varmaan niitä vuodatuksen historian persoonallisimpia.

  VastaaPoista
 6. Mä voisin jättää kissanpentuvarauksen. ;) Punainen tai se semmoinen kirjava, mikä se nyt kissakielellä onkaan. Meillä on kissan mentävä kolo, kun pojista yksi vei muuttaessaan Tiksun mennessään. Enkä kuulemma takaisin saa...

  Hanna

  VastaaPoista
 7. Kaikenlaista tohinaa teillä riittää siellä. Vai pentuja tulossa, tai ainakin melko takuuvarmasti, voi kun en asuisi näin (tai tytär niin allerginen), niin yksi pentu saisi kelliä täälläkin.

  VastaaPoista
 8. Hei rakas ystävä! Joko nuo leffat ovat saaneet uuden osoitteen taikka huutoja? Montako niitä on ja mihin hintaa olet luopumassa?
  Ihanaa viikonloppua molemmille! ♥

  VastaaPoista