torstai 29. maaliskuuta 2012

Vaihtaisit uuteen...

Silleen kait nuo kissat tuumi tai sitten ne aikoi tuoda Liskonaiselle syntymäpäiväkukkia suoraan sänkyyn. Tai sitten ne olivat nälkäkuoleman kielissä kun tarjolla ei ollut kuin paskaruokaa (= S-kaupan halpapurkkia). Veikkaan että viimeinen vaihtoehto on  oikea.
Roosa se ei ollut, koska se uinui vieressäni makoisasti tuon tuhon tapahtuma-aikaan.

Yhtä kaikki, komea kultaköynnös makasi säpäleinä lattialla ja osittain Tapani Kansan residenssissä multineen ruukkuineen päivineen.

 Kukaan ei tohtinut tunnustaa yhtään mitään.

Siivouspuuhiin.

Ensin keitin kuitenkin aamukahvin. Se tapahtuu nykyään silleen että keitetään vettä, laitetaan iiiison mukin pohjalle lusikallinen cappuchinojauhoa ja toinen mokoma pikakahvin muruja. Sitten vaan maitoa ja sitä kuumaa vettä perään ja vot! Liskiksen aamunautinto on valmis.

Ai miksikö näin?
No siksi että McGyver "oksentaa kahvia" eli ei sitä lientä mitenkään siedä enkä viitsi enkä osaakaan keittää keittimellä sopivaa kahvimäärää vain itselleni ja muutenkin tuntui typerältä touhuta mokoman keittimen kanssa.

Satunnaiset vieraatkin ovat sopeutuneet tapaani. Kas kun "oikeaa" kahvia ei talosta enää löydy. Ollenkaan.


Tapasin tässä päivänä muutamana ihanan miehen. Ja hänen uutukaisen rekkansa.

Joo, Ahosen Janne se on.  Tällä kontilla kuskataan sen 8000 -heppaista kiihdytysautoa tästedes ympäri Eurooppaa.

Tuo kontti on alusta loppuun ja takaisin loppilaista käsityötä, tuo oikeanpuoleinen heppu on sen rakentanut. Kalliokosken Teri joka itsekin ajaa kilpaa, mutta eri vehkeillä.

Tämä komeus (ja uusi rekka) ovat tavattavissa ensi kerran julkisesti pääsiäisenä American Car Show:ssa.


Alankohan oikeesti tulla vanhaksi, kun paikallinen lehmäpankkikin lähetti onnittelukortin ja valisti että nyt kun olen täyttänyt 55 vuotta, pääsen Elohopeakerhoon.

No olen kylvänyt pääsiäisruohoja. Tuo rakennelma aromilasissa on ohraa.
Sitä kisut voivat massuunsa puhdistukseksi vedellä mielin määrin.

4 kommenttia:

 1. Huomenia! Arvaat varmaan, miksei mulla ole enää yhtään ruukkukukkaa? Ei niitä eL. (ennen Leeviä) montaa ollut ja nekin aika kituvia, viherpeukalokin kun on keskellä kämmentä.

  Ilahdutin itseäni tovi sitten ruukkutulppaaneilla, jotka Leevin mielestä oli jälkiruokaa suunnilleen, natusti silmät ristissä hyristen menemään, enkä edes viitsinyt kieltää. Synttärilahajaorkideaan ei ole koskenut, ilmeisesti orkidea ei siis ole syömäkelpoinen kasvi?

  Upeat on vehkeet pojilla, joo! Siis ton kuvan. Tai siis joo ei mitään. ;)

  HannaHoo

  VastaaPoista
 2. Kyllä tota kukkien tiputteluu tapahtuu meilläki. Varsinki jos on eimaistuvaa sapuskaa lautasella...

  VastaaPoista
 3. Kaikkea kivaa lemmikeille: www.zooplus.fi
  Myös niitä juoksuratoja.

  VastaaPoista
 4. Mulla kans kukat saa kyytiä - lehtiä löytyy väliin sängystäkin ja muutaman kerran on pitänyt kukat ruukuttaa uusiksi!

  VastaaPoista