lauantai 8. tammikuuta 2011

Kukon pitkät askeleet

Kun tiistaina lähdimme Helsinginretkelle päällimmäinen jänskätys oli näkisimmekö auringonpimennyksen.

JA mehän näimme. Reittimme kulki Riihimäen kautta ja Kormun suoraa kesti riittävän pitkään jotta saimme nauttia spektaakkelista koko rahan edestä. Ensimmäinen auringonpimennykseni. Miten olenkin tähän asti säästynyt niiltä. Aina olen asunut sopimattomassa osassa maata tai maapalloa tai sitten sää ei ole lainkaan suosinut kokemusta kaihoavaa katselijaa.

Vaan nytpä suosi. Tälhä mää pärjäänki pual vuat, sanoisi Hietanenkin.

Se Kaisu-ystäväni tapahtuma Kallion kirjastossa oli myös antoisa kokemus. Päivällä autoin näyttelyn kokoamisessa ja itse kirjan julkkaritilaisuus oli hieno, kirjaston kupolisali oli täynnään vieraita, suomalaisia ja suomen kurdeja. Kaisu on tehnyt suuren työn suurella sydämellä kirjaansa varten. Sehän ei suinkaan ole ensimmäinen, eikä vasitenkaan viimeinen.

Ja te jotka olette tilaisuudessa mennä tutustumaan, menkää ihmeessä! Linkki varhemmassa postauksessa. Näyttely on avoinna tammikuun loppuun asti.

Eikä vähäisistä vähäisin ollut myöskään Stanstan kanssa viettämäni aika. Ei tokikaan. Miten voikaan kaksi ihmistä niin kovin tykästyä toisiinsa! Alunperin täällä blogistaniassa ja kun ensi kertaa fyysisesti tapasimme tunsimme toisemme kuin lapsuudesta lähtien. Voisin peräti kutsua tätä johdatukseksi.

Mahtui "etelänlomaani" myös vastakkaisia tunteita. Meille monelle rakas ystävä eli lapsensa kanssa raskaita hetkiä, kävi raskasta taistelua lääkärien kanssa lapsen elämästä. Herra kuuli rukouksemme, ohjasi lääkäreitä, valoi uskoa ja lohtua tiukassa tilanteessa. Olemme matkalla parempaan.

On kiitosrukouksen aika.


Herra,

me kiitämme nimeäsi,
me turvaamme sinun armoosi.

Herra.

me luotamme kuuleviin korviisi,
me luotamme lohduttavaan ja suojaavaan käteesi.

Herra,

kiitos kun kuljet kanssamme
ja katsot meidän olevan armosi arvoiset.Lämmin kiitos mukana kulkeneille!


Edit Piaf hokasi että päivän sana istuu tähän kuin hirvi:

Päivän Sana

Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi

äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi.

Sananl. 3:5 (KR33/38)

3 kommenttia:

 1. Hienoa,toivotaan että toipuminen jatkuu.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, että kaikki kääntyi parempaan. Sinulla on mielenkiintoinen blogi ja varmasti olet itse varsin omaperäinen ja avulias, monessa mukana oleva persoona. Niitä tarvitaan.

  VastaaPoista
 3. Olen enemmän kuin samaa mieltä kanssasi, Rakas, ystävyydestämme ja siitä, että sain jälleen nauttia hetkistä kanssasi!!! Kiitos niistä sekä antamastasi "siunauksesta".
  Samalla pyydän yhden yön jatkoaikaa kun en malta lähteä kahlaamaan tuonne sohjoon tänään..? Huomenna ON liikuttava oli keli mikä hyvänsä.
  Kiitos myös tilannetiedoituksista pohjoisen tilanteen suhteen! Olin itsekin puhelimella tekstiyhteyksissä ja sain ajankohtaista tietoa paremmasta. Rukouksillasi on tarvittavaa voimaa.
  OLET NIIN RAKAS!!!

  VastaaPoista