maanantai 28. kesäkuuta 2010

Kissansilmiä ja pallomahojaNiin, siinä niitä on.
Vauvat ovat kovia syömään ja kahdelle riittääkin maitoa mukavasti.


Siinäpä juhannuksen saalis Liskolandiassa.

No, joo. Mahtuihan jussiin toki paljon muutakin. Stansta ja Epsoo löysivät kuin löysivätkin perille -pelle ja kiivas kassisen purku pääsi alkamaan. Jo ennen ensimmäisiä halauksia olivat salaattitarpeet valmiina ja odottelivat koiranikenien )heh, saattepa samalla hauskan googlekäännöksen) ja kananmunien jäähtymistä.

Kaikki sujui suur niin kuin oli tuumittukin. Roosa oli taas pohjoisen pallonpuoliskon onnellisin koira kun HÄNEN Stanstansa tuli koko viikonlopuksi VAIN HÄNTÄ VARTEN. Mutta muuten meni mukavasti.
Valonjuhlan pääaktiviteetti näytti olleen syöminen. Koska syödään? kajahteli milloin kenenkin kurkusta. Niinpä sitten syötiin. Toki myös juotiin. Valkoviintä, olutta ja juhlan kunniaksi kuohuviintä. Ja sitten syötiin.

Toinen suosikki olivat tietty Leevi Madetoja (vaikka Kalle väittää sen näyttävän pikemminkin Picachulta) ja Kersantti Karoliina. Luulen että nämä kuvat piisaavat osaltani. Blondi takuulla tapojensa mukaan antaa täydellisen raportin juonen kulusta kuvineen kaikkineen. Menkää sinne lisää haluavat. Tämän päivän ilouutinen oli se että parjattu Kela on kerrankin ollut sukkela ja taannehtiva asumistuki on tililläni huomenna. Jippii! Ei tarvitse mennäkään sossun luukulle!!!

Liskonaisen erikoismarioituja possuja,

Pekonivuorattuja jättichamppeja,paprikaa, kirsikkatomaatteja ja banaanisalotteja vartaassa,

Maissia ja kirsikkatomaatteja,

Salaatissa on niitä koiranikeniä, keitettyjä munia, voikalaa, tuoretta basilikaa ja muita salaisia juttuja, laidoilla näkyy kolmen sortin silliä ja tietenkin uusia perunoita.
Nam.

Tämän leijonanpennun katse vähän vielä harittaa.

Nyt näyttää vähän tarkemmalta.


Kersantti Karoliina on joka tilanteessa tyyni leidi.


Kyllä meistä ääntäkin jo lähtee! (kilk)


Minun Leevi, ette koske!


Tapani Kansa kurkottaa kuivattua kalaa kohti.

Saatanpa palata vielä tämän viikon aikana takaisin. Saas nähdä.

9 kommenttia:

 1. Jestas, kun tuli nälkä noita herkkuja katsellessa. Kersantti Karoliina on kyllä lumoavan nätti pieni kissatyttö :)

  VastaaPoista
 2. KIITOS EDELLEEN KOKO JUHANNUKSESTA!♥!!!♥
  Olipas hauskaa. Niinkuin sekin, että olin ennen pikku päikkäreitä muokannut blogiin tulevia kuvia valmiiksi ja niistä ainakin viisi on jo täällä. Pääsen karsimaan, ei haittaa. Kyllä niitä riittää! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, kuinka söpöjä pikkukissoja ja emokin näyttää kovin tyytyväiseltä elämäänsä!
  Vesi valuu suupielistä, kun noita ruokakuvia katselee. Onneksi tämä ei ole tuoksutietokone. Mulla on täällä vain teetä ja näkkäriä.

  VastaaPoista
 4. Tulihan niitä uusia kuvia vihdoinkin! Jotta minullakin jotain tekemistä täällä töissä, eilisen tarkistelin vain noin minuutin välein että jokojokojoko? Nyt tää muuten ymmärtää sanonnan "kissa pistoksissa". Vai oisko se nyt mun kohdalla kissanpistoksissa? ;) Leevi tarvitsee ihan selvästi vihräe kampeet, eikös se ole se klassinen punatukkaisten väri?

  Kuulostaa suhteellisen mukavalta ja leppoisalta juhannukselta, mitä ootte viettäneet?

  Kiva kuulla että joskus KELA toimii, yleensä se toimii nopeasti silloin, kun jokin etuus tulee lopettaa tai muuttaa pienemmäksi. Mulla nappasivat kerran lapsilisistä yksinhuoltajakorotuksen pois, kun taloon muutti täysi-ikäinen mieshenkilö. Juu, niinpä muuttikin, ihan omatekoinen poika täytti 18.

  Hanna

  VastaaPoista
 5. Nythän mie osaan neuvoa mistä osoitteesta Nika hakee lentokevereita kurvailuilleeen:) Eli jos kissanpoikaset on välillä päiväsaikaan väsyneitä se johtuu vain siitä, että yö ollaan liidelty pitkinpoikin suomenmaata!

  Haaste napsahti muuten, mitä te hullua yllytitte Hannin kanssa!

  VastaaPoista
 6. En nyt tätä pahalla halua sanoa, mutta toivottavasti leikkautat kissan heti kun nämä pennut on annettu pois. Olet jo viime marraskuussa sanonut ettei Onervalle enää pentuja, mutta silti niitä nyt on. On kissallekin paljon miellyttävämpää kun ei tarvitse montaa kertaa vuodessa huudella ja kieriskellä kiimassa. Varmasti se teidänkin elämää helpottaisi jos ei mouruttaisi. Tämä maa on täynnä kodittomia kissoja odottamassa kotia. Maatiaiskissakantaa ei tarvitse kasvattaa. Vastuullinen omistaja leikkaa kissansa eikä nakkaa sitä pihalle mouruamaan.

  VastaaPoista
 7. Sanon mielipiteeni tähän kissa-asiaan. Suomessa on hyvin monta tuhatta kissaa, jotka eivät ole leikattuja. Osalle syynä on se, ettei raaski leikkauttaa kissaansa tai esim. maaseudulla, niin ei ole ollut tapana.
  Vastuullisuutta on se, että leikkauttaa kissansa, jos se kulkee vapaasti ulkona (tätä vapaata ulkoilua en itse kannata, koska vaarat ovat monet kissalle, saati sitten itse kissa vaaraksi muille pieneläimille). Perustelen tätä sillä, että kissan tehdessä useita pentueita, jossain vaiheessa voi käydä niin, että pentuja annetaan "hätäpäissään" sinne sun tänne, eikä välttämättä vastuullisiin koteihin. Saati sitten että jatkuva lisääntyminen rasittaa itse kissaakin.
  Tällä en nyt MISSÄÄN TAPAUKSESSA tarkoita liskonaista, vaan tämä on yleisiä huomioita näin eläisuojeluaktiivin suusta.
  Itse olen valitettavasti tällaisista kohtaloista kuullut aivan liian paljon, eikä varmasti tässä tarvitse edes mainita kesäkissoja. :(
  Kissat ansaitsevat hyvän elämän, kunnon kissaihmisen rinnalla ja kun kissan elämä ei ole vain pari vuotta, se on jopa 20 v.
  Liskonaisen kaksi pienoikaista olivat suloisia kuin mikä, toivottavasti pääset seuraamaan heidän kehitystä elämässä eteenpäin. :)
  ST

  VastaaPoista
 8. ST:
  olipa kiva kun poikkesit liskolandiaan.
  ollaanhan me "tuttuja" jo muurin laidalta.

  VastaaPoista